OKULUMUZDA AB PROJE SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Okulumuz idareci ve öğretmenlerinin katılımıyla öğretmenler odasında bir seminer düzenlendi. 22 Nisan 2024 Pazartesi günü yapılan seminer, ders bitiminde saat 16’da başladı ve yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Hatırlanacağı üzere okulumuzda görev yapan 3 öğretmen, Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen bir Avrupa Birliği Projesi kapsamında Şubat ve Mart ayları içerisinde Almanya’ya gitmişlerdi. Geziye katılan öğretmenlerimiz 2023-1-TR01-KA121-SCH-000163020 numaralı projenin yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında gezi sırasında edindikleri bilgi ve tecrübeleri diğer öğretmenlerle paylaşmak amacıyla ortak bir seminer düzenlediler. Seminerde ilk olarak okulumuz İngilizce Öğretmeni Murat Şamasas görev aldı ve Almanya’nın Eğitim sistemini konu alan bir sunum yaptı. Şamasas, sunumunda ayrıca pandemi süresi içerisinde yapılan eğitim uygulamalarının uzaktan ölçülmesi ve değerlendirilmesinin nasıl yapıldığı konusunda bilgi verdi. Seminerde ikinci olarak seyahate katılan öğretmenlerimizden Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Bilal Çakmak söz aldı ve sunumunda Almanya Eğitim sisteminin sosyal ve rutin yaşam üzerindeki etkileri konulu gözlemlerini paylaştı. Ortak seminerin son sunumunu ise okulumuz İngilizce Öğretmeni Mahmut Doğan gerçekleştirdi. Mahmut Doğan, sunumunda proje gezisi sırasında ziyaret edilen okullardaki fiziksel düzen ile eğitim süreçlerinin işleyişleri hakkında bilgi verdi.

25-04-202425-04-202425-04-2024

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 10:41 - Görüntülenme: 205