Okulumuz Öğretmenleri Almanya'da

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus+ Hareketlilik projesi kapsamında Almanya'nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen "Uzaktan Eğitimde Ölçme Tekniklerinin Geliştirilmesi" konulu iş başı gözlem faaliyetlerine katılan 14 öğretmen, 10-16 Mart 2024 tarihleri arasında unutulmaz bir deneyim yaşadı.Bizim okulumuzdan da İngilizce Öğretmenleri Murat ŞAMASAS, Mahmut DOĞAN ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Bilal ÇAKMAK okulumuzu temsil etmişlerdir.

Bu özel hafta boyunca, öğretmenler eğitim faaliyetleri ve ölçme değerlendirme çalışmaları üzerinde yoğunlaşarak birbirleriyle bilgi ve deneyimlerini paylaştılar. Ayrıca, farklı kültürlerle etkileşimde bulunarak kültürel bir zenginlik elde ettiler. Bu önemli faaliyet, öğretmenlerin uzaktan eğitimdeki becerilerini geliştirmelerine ve uluslararası iş birliği fırsatlarından en iyi şekilde yararlanmalarına olanak tanıdı. Gördükleri ilham verici pratikler ve edindikleri yeni bakış açıları, gelecekteki eğitim süreçlerinde öğrencilere daha etkili bir öğrenme deneyimi sunmalarına yardımcı olacak.

27-03-202427-03-202427-03-202427-03-202427-03-2024

Yayın: 27.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 10:20 - Görüntülenme: 26
Kaynak: https://cankiri.meb.gov.tr/www/cankiridan14ogretmenalmanyadauzaktanegitimbecerileriegitiminekatildi/icerik/4813