Ödünç Kitabım Var Projesi

Çankırı Valiliğinin projesi kapsamında ve Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Çankırı Lisesi olarak;
Okul kütüphanemizi siz değerli velilerimize ve sevgili öğrencilerimize dijital ortamda açtık..!

Artık velilerimiz ve öğrencilerimiz kütüphanemizde bulunan kitaplardan çevrimiçi olarak talepte bulunabilecek. Talep edilen kitaplar öğrencilerimize sınıflarında, velilerimize ise evlerine ulaştırılır. İlgili linke tıklayıp bağlantıya ulaşabilirsiniz. Ayrıca anasayfa üzerinde Bağlantılar kısmının en alt tarafından da ilgili "Ödünç Kitabım Var" proje sayfasına ulaşabilirsiniz.

Ödünç Kitap İstemek İçin Tıklayınız.

19-03-2024

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 15:19 - Görüntülenme: 130